neděle 13. června 2010

Manga

Tak jsem si říkal. Proč není u nás manga tak moc populární jako anime. Napadl mě jeden prostý důvod. Anime není "fyzické medium" tj. není ve formě knihy či časopisu. Když já čtu mangu v počítači, tak mě pohltí, ale né tak jako kniha v posteli či někde jinde. Ano, někdo může namítat, že jsou u nás časopisy a knihy, ale ty jsou strašně drahé a většina z nás jsou chudí studenti.
Tady by se mohl rozvinout TABLET. Jak jsem viděl video z iPadem a aplikací od MARVELU, tak jsem žasnul nad propracovaností této aplikace.

http://www.youtube.com/watch?v=HTBhO0Tx3OE


Tohle kdyby udělali na tablety za 3 000 kč. Existuje manga reader, tudíž by neměl být problém přepsat tenhle program pro androida. Tohle kdyby bylo na trhu, našetřím a bez váhání kupuji. Možná bych si byl i schopný kupovat mangu elektronickou za lehký peníz.

Proto se modleme ať už konečně tablety jsou na trhu za 3 000 kč.





Krize

Mám krizi. Svaťák. Jak se učit jsem si říkal. Zkoušel jsem již mnoho anime postupů, ale zatím žádný se mi nevyplatil. Umím prd z češtiny.

Jak se říká v anime: "když se chci jít učit mám chuť dělat spousty jiných věcí". Proto jsem už kompletně dohrál Star Wars Jedi Academy. Shlédl několik strašných filmů. Dokonce jsem koukl i na 30 minut filmu Hanah Montana.

Jsem bez motivace. Myslím, že mi nezbývá nic jiného než styl učení alá Great Teacher Onizuika. Špendlíky na na motivační čelenku a jde se učit non-stop. Ještě mám před sebou 3,5 dne na naučení 3 předmětů.



Samozřejmě teď píši o přestávce na oběd. Začnu se učit až v 1:30. Snad.


Jestli má kdokoliv jakékoliv cokoliv nápady tak prosím napište!!!

Vol. 1 - Já.